Hohensteufen

Hohensteufens ättelinje

Hohensteufen: Den nu döde och tidigare kardinal Thomas Hohensteufen var en av Skandinaviens störste Lasombras. Han var en av de Sabbat som karvade fram Sabbatmark i skandinavien under 17- och 1800 talet. Länge var majoriteten av Skandinaviens ärkebiskopar antingen hans barn eller barnbarn. Och fortfarande innehar de många stora titlar. Anses vara den enda riktiga Skandinaviska ättelinjen då nästan alla av Hohensteufens avkommer kom från detta område.
De tre främsta lasombrorna från detta träd nu är priscus Oriz Oriflamme en gåtfull lasombraäldste som alltid är öppen för affärer och förhandlingar. Mycket mystisk sedan sina resor i Indien. Helga Elmbladh ”fredsförkunnerskan”. En lasombra som blivit känd för att predika fred med Camarillan. Och Elmbladhs avkomma Walter Kreppel, en nordtysk högt uppsatt Inkvisitor.
Många medlemmar av Hohensteufens ätteträd sägs prioritera Lasombraklanen framför Sabbaten. Är det bara onda rykten eller är det verkligen så? Om det skulle vara så, så kanske det kan förklara varför Johann, Camarillafurste av Stockholm och Lasombra Antitribu, samt barnbarn till Thomas Hohensteufen, fortfarande lever.

Kommentarer är stängda.