Regler och formulär

Regler & formulär: skapa en roll

Vill du skapa en roll till Uppsalas sabbatkampanj? Vad roligt! En bra inspiration att börja med kan vara att läsa mer om vampyrvärlden och Uppsala under andra rubriker på den här sidan. Tveka sedan inte att kontakta arrangörerna för att bolla dina rollidéer med dem, kontaktinfon ser du här till vänster. Annat du behöver för att skapa din roll finns här under:

Regelhäftet

I det här 76-sidiga A5-häftet hittar du det mesta du behöver veta om lajvet, vampyrerna, karaktärsbyggande ur ett regelperspektiv, mer om lores, discipliner, strid, frenzy, willpower, begrepp, ritualer och annat matnyttigt. Din oumbärlige vän i kampanjen!

PDF

Rollformulär

Här har du Uppsala Sabbats rollformulär där du kan fylla i alla värden som du har bestämt dig för att ge din nya karaktär utifrån det som står i regelhäftet ”Sabbat: regler”.

PDF 

”Tio viktiga Punkter”

Tio viktiga Punkter är en grundläggande guide till hur du skriver din roll. Här finns det du främst behöver tänka på; hur var karaktären som människa? Vad har den gått igenom? Vad har den för mål, åsikter, värderingar, relationer och så vidare idag? Du får gärna brodera ut bakgrunden mer utöver de här punkterna.

”Dessa tio punkter är till för att ge din karaktär ett större djup och bakgrund. Det är bra för både dig som spelare samt för arrangörerna att ha dessa punkter nedskrivna som en referens till karaktärens beteende, bakgrund, kontakter etc.”

PDF | TXT

Kommentarer är stängda.