Les Amies Noir specialevenemang 5/6

Ur portföljen plockas skärvorna av en spegel upp. I sju år har den legat orörd. Skuggorna börjar sammanfoga delarna. Det är snart dags för det viktigaste av möten. Det är länge sedan klanen varit så pressad. Länge sedan Sabbaten var så pressad. De har mycket att diskutera. Hela Skandinaviens framtid ska avgöras under denna natt.

Missa inte chansen att få spela en don eller donâ av klan Lasombra och vara med om att avgöra framtiden för Skandinaviens Sabbat i dessa dystra tider. Eventet kommer att äga rum 5/6 på Norrlands i det ypperliga K2-biblioteket. Kostnaden för eventet är 60:- om du inte redan betalat terminsavgift. Den som deltar kommer att belönas med 2xp till sin ordinarie sabbatkaraktär.

Anmäl dig via PM till Arr-Jörgen senast 15/5 men gärna tidigare. Ange om du önskar alkohol eller alkoholfritt. Vi ser gärna att de som gestaltat Les Amies Noir roller förr återvänder med samma karaktärer.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.